Lukk

Valgt land: Norge

Dette er ikke det valget du vanligvis tar, men du kan endre det nå ... eller senere øverst til høyre.

Velkommen til BerryAlloc

Vennligst velg land

PURE: En ny generasjon gulv

BerryAlloc er stolte  av å kunne presentere sine helt nye luksus vinylflis og plank; kolleksjon PURE. PURE er en ny generasjon av gulv, produsert i våre nye produksjonslokaler i Belgia. 

I tillegg til vinylplank tilbyr også BerryAlloc et komplett  utvalg av laminater, parkett og  veggpanel . 

Takket vœre vår Rigid Composition Board er lite eller ingen underlagsutjevning nødvendig.  Du kan installere PURE vinylbord direkte på ditt gamle flislagte gulv.  PURE har lav  vekt, noe som gjør det enkelt å transportere og installere.  PURE gulv er et ”stille gulv”; det unike akustiske topplaget gir en ultralett klang og en varm og myk overflate. 

Vi tilbyr PURE i både  ”klikk” og ”gluedown” versjon. Kikksystemet er superraskt og enkelt å installere takket vœre det unike og sterke  Dreamclick ® låsesystemet. Klikkversjonen kommer i to kvaliteter: Pure Click 40 (med 0.4mm slitelag – klasse 32) og Pure Click 55 (med 0.55mm slitelag – klasse 33). Gluedown versjonen kommer i Pure 55 (klasse 33). 

Oppdag vårt brede utvalg av  vakre farger og overflater, fra myke til mer rustikke design. Alle er tilgjengelige i flere flise og plankestørrelser.  PURE har en løsning som vil falle i smak hos alle og en hver, uansett hva trender kunden ønsker. PURE  kan installeres i hvilket som helst rom i hjemmet og det vil også perfekt å installere i butikker, hoteller og kontorer. 

PURE har blitt  valgt ut av Innovation@Domotex og vil også bli vist på Innovation@domotex i Hall 6.


I tillegge til vinylbord, tilbyr også BerryAlloc et komplett utvalg av laminater, parkett og veggpanel.Takket være vår Rigid Composition Board er lite eller ingen underlagsutjevning nødvendig. Du kan installere PURE vinylbord direkte på ditt gamle flislagte gulv. PURE har lav vekt, noe som gjør det enkelt å transportere og installere. PURE gulv er et "stille gulv"; det unike akustiske topplaget gir en ultralett klang og en varm og myk overflate.Vi tilbyr PURE i både 'Klikk' og 'Glue-Down' versjon. Klikksystemet er superraskt og enkelt å installere takket være det unike og sterke Dreamclick låsesystemet. Klikkvarianten kommer i to kvaliteter: PURE Click 40 (med 0.4mm slitelag - klasse 32) og PURE Click 55 (med 0.55mm slitelag - klasse 33). Glue-Down versjonen kommer i PURE 55 (klasse 33).  

Oppdag vårt brede utvalg av vakre farger og overflater, fra myke til mer rustikke. Alle er tilgjengelige i flere flis og plankestørrelser. PURE har en løsning som vil falle i smak hos alle og enhver, uansett hva slags trender man liker. PURE kan installeres i hvilket som helst rom i hjemmet, men det er også perfekt til å installere i butikker, hoteller og kontorer.